Cilindri

Mul-T-Lock® CILINDRI 

Mul-T-Lock® proizvodi široku paletu cilindara koji se razlikuju po tipu, dimenzijama i pripadajućim funkcijama.

Mul-T-Lock® zadovoljava najrigoroznije standarde kvalitete i sigurnosti, a zaštita ključeva od neovlaštenog kopiranja je u fokusu Mul-T-Lock®.

Milioni kupaca u više od 100 zemalja svijeta odabrali su Mul-T-Lock® cilindre koji se izrađuju u svim sigurnosnim platformama.

 

EURO CILINDAR

Euro cilindar je najzastupljeniji tip cilindra na hrvatskom tržištu. 
Tijelo cilindra je izrađeno od mesinga s čeličnim umetcima protiv bušenja.Čelični pokretni element sa klinovima mehanizma izrađenim od nehrđajućeg čelika jamče besprijekoran rad i pouzdanost.  

Izuzetna otpornost na otvaranje posebnim provalničkim alatima je standardna osobina ovih cilindara koja se postiže vrhunskom preciznošću, različitim oblicima klinova i samom složenošću mehanizma.
U prodaji su cilindri pakirani u kutije ili plastično pakovanje u kompletu sa sigurnosnom kod karticom i pet ključeva osim kod sigurnosne platforme MT5+ gdje je u kompletu tri ključa.  

Neke od dostupnih posebnih funkcija cilindra na našem tržištu su:

CILNDAR ZA HITNO OTVARANJE

Funkcija koja omogućava otvaranje iako se ključ nalazi s druge strane.Ovo riješenje se često primjenjuje u bolnicama, staračkim domovima i sl.

GRAĐEVINSKI CILINDAR

Ova funkcija omogućava na stambenim projektima korištenje jednog ključa za ulazak u sve stanove za vrijeme gradnje. Po završetku radova i prilikom predaje stanova ključem za promjenu kombinacija se aktiviraju novi ključevi stanara.

3u1

Ovom funkcijom se  korisniku omogućava dva puta promjena kombinacije u cilindru čime se prethodne ključeve stavlja van funkcije.

MODULARNI CILINDAR

Za profesionalne bravare postoji komplet dijelova za modularne cilindre koji omogućava izradu cilindra određene dimenzije u vrlo kratkom roku.
 
Katalog Mul-T-Lock® Euro cilindara možete preuzeti ovdje.